LME-prijzen.nl

Wat biedt LME-Prijzen.nl?

Met behulp van deze website voorzien wij in een behoefte naar informatie over de dagprijs van de verschillende non-ferro metalen. Op deze gratis toegankelijke website vindt u de huidige dagprijzen en de historische dagprijzen van de verschillende non-ferrometalen. Voor veel bedrijven en personen is deze informatie voldoende.

Wanneer u meer informatie wenst of bijvoorbeeld op zoek bent naar real-time metaalprijzen kunt u kiezen uit verschillende aanbieders. De goedkoopste op dit moment is MetalsMarket. Voor de lijst met alle geregistreerde LME data distributeurs gaat u naar de officiële website van de LME

MetalsMarket biedt de volgende pakketten aan:

LME Prijzen - Realtime
LME Prijzen - 30 min. vertraagd

Met deze abonnementen krijg u een live-verbinding met London waar op de beursvloer van de LME (London Metal Exchange) dagelijks de non-ferro metaalprijzen tot stand komen.

Wie verzorgt de verbinding met de LME?

LME-prijzen.nl is geen distributeur van LME data. Onze website verstrekt globale informatie over de stand van de metaalprijzen. Wanneer u voor meer accurate of real-time informatie een proefperiode of abonnement aanvraagt dan wordt uw aanvraag rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende distributeur. Deze distributeur verzorgt voor u de verbinding met de LME.