LME-prijzen.nl

LME Index

Op deze pagina vindt u de stand van de door LME-prijzen.nl geïntroduceerde LME Index. Deze index geeft een overzichtelijk beeld van wat het sentiment is op de metaalbeurs in Londen.

LME Index grafiek - 2024

In bovenstaande grafieken ziet u de officiële LME Index per kilo omgerekend in Euro. Beweeg met de cursor over de grafiek om de exacte LME Index prijs per dag te zien.

LME Index ontwikkeling - 2023

(Wij maken gebruik van dynamische grafieken. Klik op de "refresh" button in uw browser om de grafiek te laden wanneer deze niet zichtbaar is)

Historie LME Index prijs per kilo vanaf 2011 t/m heden - Incl Trend LME Index prijs verwachting in de toekomst

Als meeteenheid wordt de gemiddelde prijs van alle LME Metalen omgerekend in Euro per kilo gebruikt. Dit in tegenstelling tot andere beursindices. Bij onze LME Index gebruiken wij geen historisch ijkpunt en doen wij niet aan wegingen. De prijs die u ziet is wat u in theorie zou betalen voor een kilo LME metaal. Wij hebben gekozen voor deze benadering omdat wij vinden dat dit een goed beeld geeft van de teneur op de beurs en de prijsontwikkeling van de LME non ferro metalen.

Trend per metaal

De LME Index geeft een algemeen beeld van alle non-ferro metalen. Voor de actuele trend per metaal gaat u naar de speciale pagina van het betreffende metaal.


Op deze pagina's vindt u de meest actuele dagprijs en de dagprijzen van huidige maand